Mitä väriä kodalle pintaan?

Valkiajärven uimarannalta löytyy upouusi kota, joka on pintakäsittelyjä vailla valmis käyttöön otettavaksi. Mutta miltäs haluaisitte kodan näyttävän?

Äänestä omaa suosikkiasi! Vaihtoehdot ovat:

1. Perinteinen puna-valkoinen

2. Retro ruskea

3. Valoisa okra-valkoinen

4. Raikas vaalea

5. Puunvärinen tai ihan oma suunnitelma

Voit äänestää kommentoimalla numerolla ja mieluusti vielä hiukan perustelemalla. Jos mielessäsi on oma suunnitelma, niin lähetä vaikka kuva suunnitelmastasi. Äänestä kommentoimalla tähän alle, äänestämällä kyläyhdistyksen Facebookissa tai laita sähköpostia niinisalon.kylayhdistys@gmail.com huhtikuun loppuun mennessä. 

Hallitus valitsee äänestystä apuna käyttäen kodan pintakäsittelyn kevään aikana ja maalaustalkoot ovat jossain vaiheessa toukokuuta. 

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan pääsy maalaustalkoisiin… No, olisko pieni kotailta makkaroineen siihen kaupanpäälle vielä kiva juttu. 

Kota on toteutettu osana Virkisty Niinisalossa -hanketta, joka rahoittaa Leader Pohjois-Satakunta. Hankkeessa on korjattu myös Ryssänmontun laavu ja rakennettu Valkiajärven uimarannan tuntumaan onkilaituri. Laituri uitetaan paikoilleen talkoilla myös tämän kevään aikana. Lue lisää hankkeen sivuilta ja tule talkoisiin!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s