Kangas-Pirkka oli kyläyhdistykselle mukava talkoo

Kyläyhdistyksen toiminnassa Pirkan Hiihto on jo monia vuosia ollut iso talkooponnistus ja tänäkin vuonna tapahtumaan osallistuttiin parinkymmenen talkoolaisen voimin. Tänä vuonna Kangas-Pirkka-nimellä kulkenut tapahtuma hiihdettiin Jämiltä Kuninkaanlähteen ja Niinisalon kautta takaisin Jämille sunnuntaina 5.3.2023.

Niinisalon kyläyhdistyksen huoltopisteen Kuninkaanlähteellä hiihtäjät ohittivat kaksi kertaa, joten talkoolaiset pysyivät kiireisinä. Hiihtäjiä oli ennakkoon ilmoittautunut 850, joten jälki-ilmoittautuneiden kanssa hiihtäjiä riitti mukavasti.

Ensimmäiset talkoolaiset aloittivat jo viiden maissa aamulla ja töitä tehtiin pitkälle iltapäivään. Ennakkotöitä tehtiin jo useamman viikon ajan ja edellisenä päivänä pystytettiin paikka valmiiksi. Lopputöitä riittää vielä alkuviikkoon. Talkoiden vastuuhenkilö ja kyläyhdistyksen aktiivi Raimo Soininen haluaakin kiittää kaikkia talkoolaisia erittäin isolla kiitoksella.

Ohessa kuvia tapahtumasta. Katso lisää kuvia kyläyhdistyksen Facebookista.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s