Kylätiedote

Huhtikuun puolivälin jälkeisellä viikolla on jossain vaiheessa kolahtamassa postilaatikoihin vuoden 2023 ensimmäinen kylätiedote. Siinä on jälleen ajankohtaista asiaa kevään talkoista ja mahdollisuuksista osallistua kylän kehittämiseen, viihtyisänä pitämiseen ja yhteisten asioiden edistämiseen. Muista myös laittaa seurantaan kyläyhdistyksen Facebook.

Löydät kylätiedotteen myös tästä alta. Tällä kertaa laitoimme mukaan myös hieman lajitteluohjeita, sillä uusi muovinkeräysastia on täytetty täysin väärällä materiaalilla. Tässä siis pieni muistutus, mitä mihinkin saa laittaa. Pidetäänhän yhdessä huolta ympäristöstämme. Kaikilla on silloin mukavampi asua täällä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s