Kävelykipinä-reittejä Niinisalossa

Niinisaloon pääsee nyt tutustumaan mukavasti kävellen tai pyöräillen merkattuja reittejä pitkin. Niinisalon Kyläyhdistys on suunnitellut neljä eri ulkoilureittiä kulkemaan eri puolilla Niinisaloa. Reitit liittyvät Kankaanpään kaupungin Kävelykipinä-kampanjaan. Reitit ovat kuljettavissa 24.5.2021 alkaen.

10 KM
Kymmenen kilometrin ( n. 9,4 km ) reitti alkaa ja päättyy Kankaanpään kaupunginmuseon pihamaan Ryssänmontun laavulta. Reitti on merkitty keltaisella kuitunauhalla. Reitin varrella sijaitsevat mm. Kankaanpään kaupunginmuseo, Moskovanlavan paikka, Yskänlähde, Plinkin torppa, Mölkkärin puro ja lampi, hiihtomaa ja tahdonportaat, urheilukenttä, sotilaskoti, Valkiajärvi, kaupungin uimaranta, Niinisalon koulu, Niinisalon kirkko ja Linnunlaulun katu.

5 KM
Viiden kilometrin reitti sijaitsee Hämeenkankaalla ja on sama kuin 5 km:n valaistu latu, sitä ei ole erikseen merkitty maastoon (valopylväät ja latumerkinnät). Lähtöpaikat ovat Viidentienristeys ja OP-92-laavu.

2,2 KM
Vähän yli parin kilometrin reitti alkaa ja päättyy Kankaanpään kaupunginmuseon pihamaan Ryssänmontun laavulle ja noudattelee kymmenen kilomentrin reitin alkutaivalta (Moskovanlava ja Yskänlähde), alku on merkitty keltaisella ja loppu punaisella, kun se yhtyy 1,4 km reittiin.

1,4 KM
Vajaan puolentoista kilometrin reitti alkaa ja päättyy Kankaanpään kaupunginmuseon pihamaan Ryssänmontun laavulle (Yskänlähde). Reitti merkitty punaisella kuitunauhalla.

REITTIKARTAT
Kartat löytyvät Kankaanpään kaupunginmuseon pihamaan Ryssänmontun laavulta, ja niistä voi ottaa esim. kännykällä kuvan. Kartan voi myös ladata ja tulostaa tästä.

Reittejä voi myös maastopyöräillä.Jos haluat kirjata kilometrisi Kilometrikipinän kuntakampanjaan, lue ohjeita seuraavilta sivuilta:


Kankaanpään kaupungin Facebook

Kankaanpään kaupungin verkkosivut

Pyöräilyyn on oma mobiilisovellus ”Haastepyöräily”. Ohjeet siihen voi lukea Liiku-sivuilta. .

Lisäksi liikuntakeskuksen edessä on postilaatikot, joista voi hakea tulostetut laput. Haastepyöräilyyn ja kävelykilometrikisaan on molempiin omat. Palautus liikuntakeskuksen postilaatikkoon. Lisätietoja ja ohjeita löytyy myös postilaatikosta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s