Laavuilta

Niinisalon kyläyhdistyksen perinteinen laavuilta järjestetään koronarajoitukset huomioiden torstaina 2.9. kello 18–20 Ryssänmontun laavulla Kankaanpään kaupungin ja Niinisalon koulun pihapiirissä.

Tapahtumassa jaetaan jälleen saappaanheiton kiertopalkinnot ja kova kisa käydään myös tikanheitossa. Kankaanpään kaupunginmuseon näyttelyt ovat avoinna ja ensimmäistä kertaa kyläläiset pääsevät tutustumaan myös museon toiseen kerrokseen remontoituun Niinisalon kouluun. Museon pihamaalla pääsee myös kokeilemaan ratsastamista Niinisalon Ratsastajat ry:n ohjaamassa talutusratsastuksessa.

Myynnissä on kyläyhdistyksen hyväksi arpoja, jotka arvotaan tapahtuman lopuksi. Puffetista on saatavilla mukavia virvokkeita ja laavulla on myös tulet koko illan ajan.

Tapahtumassa tulee noudattaa turvavälejä ja paikalle saa tulla vain terveenä. Tapahtumassa suositellaan maskin käyttöä. Saatavilla on myös käsidesiä.

Niinisalon kyläyhdistys toivottaa kaikki tervetulleeksi koko perheen tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kankaanpään kaupunginmuseon ja Niinisalon koulun kanssa.

Klikkaa itsesi mukaan ja kutsu ystäväsikin Kyläyhdistyksen FB-tapahtuman kautta!

Kuvituskuva.

Muutokset ovat mahdollisia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s