Kevät täynnä mukavaa yhdessätekemistä

Niinisalon kyläyhdistyksen kevättä 2021 värittävät lukuisat talkoot. Kaikki yhdessätekeminen järjestetään kuitenkin koronaturvallisesti. Tervetuloa mukaan! Alla pari nostoa postilaatikoihin jaetusta kylätiedotteesta. Kylätiedote on kokonaan luettavissa myös tämän uutisen ohessa.

Talkoita
Huhtikuussa siivotaan jälleen kylää talkoilla kevätkuntoon vappua edeltävällä viikolla. Torstaina 28.4. kello 9 alkaen voi Erja Lehtisen pihasta (Niinisalonkatu 64) noutaa jätesäkkejä ja keräimiä. Samalla kun laittaa tiedon omasta keräysalueestaan listaan, niin kyläyhdistys tietää kerätä säkit pois teidenvarsilta. Talkookahvit tarjotaan Erjan pihassa torstaina 29.4. kello 16–19. (Huom. koteihin jaetussa tiedotteessa oli osassa väärä kuukausi, osaan se oli käsin korjattuna huhtikuuksi.)

Perjantaina 4.6. vietetään syntymäpäiväjuhlia talkoiden merkeissä. Kylän yksi tunnetuimmista henkilöistä Ester Eskola täyttää tänä keväänä 98 vuotta ja kyläyhdistys haluaa muistaa häntä puutalkoilla.

Uimarantaakin siivotaan jälleen koko kesä talkoilla ja rantasiivoojaksi voi ilmoittautua kenelle vain hallituksen jäselle tai suoraan rannalle keväämmällä tulevaan ilmoittautumislistaan.

Vuosikokous
Kevään yhdistyselämään kuuluu tietysti myös vuosikokous ja tämä ylin päättävä elin kokoontuu MTK:n mökillä torstaina 20.5. kello 18. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Hallitusjäsenyyksiä ja pari muutakin luottamustointia on jälleen tarjolla.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s