Kylätiedote tulossa – samoin kevät ja siivoustalkoot

Vuoden 2020 ensimmäinen kylätiedote tulee pääsiäisen aikana hallituksen jakamana postilaatikoihinne. 

Kylätiedotteessa on asiaa tulevista kylän siivoustalkoista 22.4.2020, uusista hallitustoimijoista ja puheenjohtajasta sekä pikkuisen asiaa myös koronatilanteesta ja sen aikana Kankaanpäässä tarjolla olevista palveluista. Tiedot on kerätty Kankaanpään kaupungin sivuilta.

Siivoustalkoot
Kylää siivotaan jälleen kesäkuntoon keskiviikkona 22.4. kello 15–20. Tällä kertaa jätesäkkejä, kertakäyttöhanskoja ja keräimiä saa Erja Lehtisen kotipihasta (Niinisalonkatu 64). Siellä voi myös varata itselleen kartasta alueen, jonka aikoo kerätä. Säkit voi jättää teiden varteen. Samalla siivotaan myös uimarannan aluetta. Välineitä palautellessa pääsee nauttimaan talkookahvit.

Toivomuksena on, että talkoolaiset huomioivat koronatilanteen ja välttävät yhtäaikaista kokoontumista lähtöpaikalle. Tämän vuoksi keräämisaika on pidempi, kuin aiempina vuosina.

Halutessaan voi kerätä roskia myös itsekseen ja jättää säkkejä tienvarteen, mistä kyläyhdistys kerää ne talteen. Ilmoitathan tässä tapauksessa Erja Lehtiselle (050 578 0939), mistä säkit ovat kerättävissä.

Jäsenmaksu
Jotta toimintamme jatkuisi edelleen vireänä, niin muistattehan myös maksaa talouskohtaisen jäsenmaksunne 5 euroa. Sen voi laittaa suoraan kyläyhdistyksen tilille FI49 5106 1540 0026 23 viitteellä ”Jäsenmaksu 2020”.

Jos jostain syystä kylätiedotetta ei näy, sen voi lukea kokonaisuudessaan myös tästä alta:

kylatiedote_2020_A5_webkylatiedote_2020_A5_web2

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s