Syksyn talkoita

Korona-ajasta huolimatta kyläyhdistys on järjestänyt kesän aikana pienimuotoisia talkoita ja samalla linjalla jatketaan vielä syksylläkin. Talkoilla on hoidettu Leivonpuistosta pois oksat ja uimarantaa siivoillaan talkoilla koko kesä.

Haketalkoot
Seuraavana on vuorossa oksienkeruutalkoot museonmäellä keskiviikosta perjantaihin 5.–7.8.2020 kello 17–19. Oksat kerätään museonmäen alueelta ajourien viereen pieniksi kasoiksi, joista ne on helppo koneellisesti kerätä kyytiin myöhemmin. Oksat toimitetaan haketettavaksi. Talkoihin on varattu useampi päivä, jotta turvavälit pysyvät ja talkoisiin on turvallista kaikkien osallistua. Talkoolaisille on tarjolla mehua ja makkaraa Ryssänmontun laavulla talkoiden aikana. Lisätietoja talkoista saa Veli Kuivaselta (040 553 3335).

Liikenteenohjaustalkoot pyöräilytapahtumassa
Skoda Maantiecup -pyöräilykilpailut ajetaan jälleen myös Niinisalossa sunnuntaina 30.8.2020. Talkoolaisia tarvitaan vähintään 15 henkeä ja aikaa menee noin kolme, neljä tuntia alkaen noin kello 9.00. Kokoontuminen on entisen kioskin pihassa. Liikeenteenohjausalue on Erämiesten majan risteyksestä entisen kaupan risteykseen Taulunkylässä. Talkoolaiseksi ilmoittaudutaan puheenjohtaja Hanna
Kentälle (044 982 5606). Talkookahvit tarjotaan Erämiesten majalla tapahtuman jälkeen.

Liikenteenohjaustalkoot maratonilla
Kankaanpään maraton järjestetään lokakuun 17. päivä ja kyläyhdistys vastaa perinteisesti sen liikenteenohjauksesta. Aiempaan uutta on, että maratonin lähtöpaikka on Niinisalossa ja maali Kankaanpäässä. Talkoisiin voi ilmoittautua Raimo Soiniselle (040 588 7648).

Ohjeita talkoisiin osallistumiseen
Kaikki ovat talkoisiin tervetulleita! Ilmoittaudu etukäteen mukaan kunkin talkoon yhteyshenkilölle. Tule talkoisiin kuitenkin vain terveenä ja muista turvavälit!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s