Niinisalossa uusi kyläpäällikkö

Niinisalon kyläyhdistys piti sääntömääräisen vuosikokouksensa juuri hieman ennen koronatilanteen alkamista. Kokouksessa kyläyhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Hanna Kenttä.

Hanna Kenttä on tullut kyläläisille tutuksi taistelustaan Niinisalon päiväkodin ja koulun puolesta viime talven aikana. Lue tästä Kentän mielipidekirjoitus Kankaanpään Seudussa. Kyläyhdistyksen puheenjohtajana hänellä on aitiopaikka puolustaa ja vaikuttaa kylää koskevissa asioissa.

Vuosikokouksessa päätettiin myös kuluvan vuoden toimintasuunnitelmasta ja se pitää sisällään paljon talkoita ja edelleen Niinisalon päiväkodin ja koulun asioita.

– Niinisalon päiväkodin ja koulun tilanne ei ole vielä loppuunkäsitelty ja selvittely jatkuu edelleen, totesi puheenjohtaja Hanna Kenttä kokouksessa.

Uutena hallitukseen valittiin myös Jari Poutala. Vuosikokouksessa Poutalan valinta sai aikaan tyytyväisyyttä, sillä nuoria on toivottu mukaan toimintaan.

– On hienoa päästä mukaan, kertoi Poutala.

Suunnitelmia tehdessä koronatilanne ei vielä ollut rantautunut Suomeen ja sen vaikutuksia oli mahdotonta ennakoida. Toimintasuunnitelmankin on nyt elettävä vallitsevan tilanteen mukaan. Joka tapauksessa kyläyhdistyksen toiminta jatkuu soveltavin osin.

Jäsenmaksu kaikille kyläläisille on edelleen 5 euroa / talous. Pienellä rahalla saadaan paljon toimintaa kylälle. Katso maksuohjeet, hallituksen kokoonpano ja yhteystiedot tästä.

 

 

Kuvassa edellinen puheenjohtaja Raimo Soininen kättelee Hanna Kenttää saappaanheittokilpailuiden palkintojenjakotilaisuudessa.  

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s