Laavuillassa lentää jälleen saapas

Jo perinteinen Kankaanpään kaupunginmuseon ja Niinisalon kyläyhdistyksen yhteinen syystapahtuma Laavuilta aloittaa syksyn odotuksen. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään torstaina 22.8.2018 kello 18 alkaen. Paikkana on kaupunginmuseo ja sen pihamaa Ryssänmontun laavuineen. Laavuilta on osa Kankaanpään Hörhiäisviikon ohjelmaa.

Saappaanheittoa ja muuta jännitystä
Saappaanheiton mestaruuksista käydään luultavasti jälleen kova kisa. Miten käy viime vuoden mestareiden Karo Kotilehdon, Ringa Karvasen ja Marko Karvasen tänä vuonna? Kiertopalkintoja on siis jaossa kolmessa eri sarjassa. Tervetuloa kisaamaan nuoret, naiset ja miehet. Viime vuoden tulokset voi lukea tästä.

Jännitystä tuo myös tikanheittokisat ja arpajaiset. Arpajaisissa on palkintona 1,5 mottia koivuklapia, joten arpajaisiin todella kannattaa osallistua. Laavulla on tulet ja puffetissa löytyy ostettavaa, mm. makkaraa ja kahvia. Kyläyhdistys myös tarjoaa kaikille mehua ja kanamakkaraa.

Museossa kauppahistoriaa
Kankaanpään kaupunginmuseoon on tapahtuman ajan ilmainen sisäänpääsy. Hienossa museossamme pääsee oikeastaan kolmeen museoon yhdellä ovenavauksella, nähtävillä on niin paikallishistoriaa, varuskuntahistoriaa kuin kuvataidettakin. Vaihtuvana näyttelynä on esillä Kaupoilla Kankaanpäässä -näyttely. Näyttely esittelee Kankaanpään kauppahistoriaa on esillä kyliltä ja 80-luvulta. Museoon on ilmainen sisäänpääsy.

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s