Teatteriretki Nokialle

Niinisalon kyläyhdistys tekee teatterimatkan Nokian kesäteatteriin sunnuntaina 21.7.2019. Elämyksen kohteena on Vuoksen laulu -musiikkinäytelmä.

Vuoksen laulu
Juhani Ahon Juha-romaaniin perustuva Vuoksen laulu -musiikkinäytelmä on suurien tunteiden rakkaustarina, joka kertoo vanhenevan korvenraivaajan, hänen nuoren vaimonsa ja rajan takaa tulevan kauppamiehen tarinan.

Näytelmän on dramatisoinut ja ohjannut Heli Pitkänen. Musiikista vastaa Kultaisen Harmonikan vuoden 2016 voittaja Aleksi Laukkonen. Lisätietoa näytelmästä Nokian teatterin sivuilta.

Tervetuloa mukaan! 
Matkaan lähdetään Jaanan taksilla Kankaanpään kaupunginmuseon pihasta su 21.7. kello 13.00. Esitys alkaa kello 15 ja kestää noin 2 tuntia ja 15 minuuttia väliaikoineen. Paluu on teatteriretken ja mahdollisen välipysähdyksen jälkeen (esimerkiksi Ylöjärven Juustoportilla) noin kello 20.00.  

Sitovat ilmoittautumiset suoraan kyläyhdistyksen puheenjohtajalle numeroon 040 588 7648 tai kyläyhdistyksen sähköpostiin niinisalon.kylayhdistys@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Kyläyhdistys tarjoaa matkat ja väliaikakahvit. Jokainen maksaa itse teatterilipun hinnan 21 euroa (ryhmäalennus). Lippu maksetaan käteisellä matkan alussa.

Muutokset mahdollisia. Tarkempia tietoja lähetetään tarvittaessa ilmoittautuneille.

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s