Laavuilta aloittaa syksyn odotuksen

Jo perinteinen Kankaanpään kaupunginmuseon ja Niinisalon kyläyhdistyksen yhteinen syystapahtuma Laavuilta aloittaa jälleen syksyn odotuksen. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään torstaina 23.8.2018 kello 18 alkaen. Paikkana on kaupunginmuseo ja sen pihamaa Ryssänmontun laavuineen. Laavuilta on osa Kankaanpään Hörhiäisviikon ohjelmaa.

Jännitystä ilmassa
Tapahtumassa kannattaakin tähyillä vähän taivaalle, sillä jälleen on aika kilpailla saappaanheiton mestaruuksista. Miten käy Karvasen ja Mannisen tänä vuonna? Kiertopalkintoja on siis jaossa kolmessa eri sarjassa. Tervetuloa kisaamaan nuoret, naiset ja miehet. Viime vuoden tulokset voi lukea tästä. Jännitystä tuo myös tikanheittokisat ja arpajaiset. Laavulla on tulet ja puffetissa löytyy ostettavaa.

Kankaanpään kaupunginmuseolla on näyttelyt avoinna ja ilmassa on myös tangon taikaa. Vaihtuvana näyttelynä on esillä KATSEEN KOHTEENA: sinä, minä, hän – Muoto- ja henkilökuvien monipuolinen maailma. Museoon on ilmainen sisäänpääsy.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s