KAAMOSILTA tuo kyläläiset yhteen

KAAMOSILTA on koko perheen tapahtuma, missä nautitaan kaamoksen hämärästä ja toisaalta iloitaan valonpilkahduksista niin ulkona Ryssänmontun laavulla kuin sisällä Kankaanpään kaupunginmuseossakin. Kaamosilta järjestetään torstaina 26.11.2015 kello 18–20.

Klikkaa itsesi myös Kaamosillan Facebook-tapahtumaan ja kutsu mukaan kaikki kaverisikin!

 

FB_kansi_kaamosilta2015

 

 

 

 

 

 

 

 

LAAVULLA voi tarinoida kyläläisten kanssa. Ajankohtaisia aiheita riittää aina turvapaikanhakijoista suunnitteilla olevaan uudenvuodentapahtumaan ja kaikkeen siltä väliltä. Tavattavissa on kyläyhdistyksen aktiiveja. Tule siis juttelemaan, ottamaan kantaa, kysymään, ihmettelemään, ehdottamaan toimintaa jne. Ostettavissa myös makkaraa, mehua, piparia ja glögiä. Jos on lumi maassa, kannattaa varautua lasketteluvarustein, mutta mäkeä voi lasketella rohkeimmat vaikka maastopolkupyörillä. Taskulamput mukaan! Ties vaikka alkaisi taskulamppuhippa!

KANKAANPÄÄN KAUPUNGINMUSEOSSA toivotaan erityisesti tarinoita Niinisalon kylältä ja sitä varten oma muistelunurkkaus. Opastus Reima Oy:n taidekokoelmaan alkaa kello 18. Valoa voi tuoda elämäänsä erityisesti laulamalla ja siihen on hyvä mahdollisuus kello 18.30 alkaen museon alakerrassa. Tämän yhteislaulutilaisuuden vetää Kankaanpään Viihdekuoro. Museoon on tapahtuman kunniaksi vapaa pääsy.

Kaamosillan järjestävät yhteistyössä Kankaanpään kaupunginmuseo ja Niinisalon kyläyhdistys ry.

TERVETULOA KOKO PERHE!

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s