Uuden vuoden odotusta!

Niinisalon kylä on hiljentynyt tänään joulupäivänä viettämään joulua ja kyläyhdistys toivottaakin kaikille rauhallista ja lähimmäisenrakasta pyhien aikaa.

Kyläyhdistyksen katse on jo uudessa vuodessa, sillä aattona on luvassa aivan uusi tapahtuma kaikille kyläläisille. 31.12.2015 kello 18.00 alkaen on Niinisalon kioskin viereisellä pellolla tarkoitus muistella menneen vuoden asioita ja ottaa vastaan uusi vuosi. Ohjelmassa on tinan valantaa ja rakettien ammuntaa. Mahdollisen yllätysohjelman lisäksi lämmikkeeksi tarjotaan glögiä, mehua ja piparia. Myynnissä on makkaraa, puuroa ja kiisseliä. Tapahtuman tuotot menevät niinisalolaisten koululaisten hyväksi vanhempainyhdistyksen kautta. Tapahtumaan saadaan myös kansainvälistä väriä, sillä vastaanottokeskuksesta osallistuu tapahtumaan perheitä ohjaajineen.

Omia rakettejaan voi ampua kello 18 alkaen sille osoitetulla alueella. Alueella on valmiina lähtöalustoja. Rakettien turvalliseen ampumiseen ohjeistaa Kalervo Kinnari. Omat suojalasit mukaan! Kello 19 ammutaan tapahtuman järjestäjien Niinisalon kyläyhdistyksen ja Niinisalon koulun Vanhempainyhdistyksen raketteja.

Tapahtumaan kannattaa reippailla kävellen, mutta autoilla saapuvat voivat pysäköidä lähiteiden varsille tai Niinisalon kirkon parkkipaikalle. Kioskin parkkitilat ovat toimitsijoiden käytössä.

Klikkaa itsesi mukaan FB-tapahtumaan.

 

FB_tapahtumakansi_UUSIVUOSI15-16

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s