Tapahtuu kylällä

Syksy saapuu ja mieli halajaa jo muiden kyläläisten sekaan ja ihmisten ilmoille. Tässä muutama hyvä vinkki helpottamaan syksyä ja kesän sisuksissa kuplinutta puheripulia. Samalla saattaa kuntokin kohentua ihan huomaamatta ja maailman asiat mennä järjestykseen.

Sauvakävely on parasta yhdessä! Kuvassa Niinisalon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Hannu Vienola sauvakävelee hyvässä seurassa.

Sauvakävely on parasta yhdessä! Kuvassa Niinisalon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Hannu Vienola sauvakävelee hyvässä seurassa.

Sauvakävely
Joka keskiviikko starttaa Niinisalon kioskilta ryhmä rentoja sauvakävelijöitä kello 19.00. Edes sauvojen puuttuminen ei riitä tekosyyksi kotisohvalle jäämiseen, vaan sellaiset saa lainaksi kioskilta. Jos mielessä kaihertaa kysymyksiä, niin kaikkeen sauvakävelyyn liittyvästä voi kysellä suoraan Erja Lehtiseltä Niinisalon kioskilta. Sauvakävelyn järjestää Niinisalon kyläyhdistys ry.

Jumppa
Syke nousee aina torstai-iltaisin kello 17.45-18.30 Niinisalon koululla koko talvikauden ajan. Ilmoittautuminen Petäjä-opistoon. Jumpan järjestää Sasky.

Lentopallo
Pallo lentää verkon yli Niinisalon koululla aina maanantaisin ja torstaisin kello 18.45–20.30. Lisätietoja lentopalloharjoituksista antaa Jouko Vähämäki 050 527 1327. Miehille suunnatut harjoitusvuorot järjestää Niinisalon maamiesseura.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s