Kalastamaan ja soutelemaan Valkiajärvelle

Valkiajärvi on niinisalolaisten oma kyläjärvi ja nyt sen kala-apajat ja virkistäytymismahdollisuudet veneen kera ovat hyvin kyläläisten saatavilla. Tämän mahdollistavat Niinisalon kyläyhdistyksen tarjoama yhteinen vene ja Valkiajärven osakaskunnan sopima kalastusoikeussopimus.

MH_SOPIMUS_0002

Valkiajärven kalastusoikeuksien vaihtosopimus
Valkiajärven osakaskunta ja Metsähallitus ovat tehneet syyskuussa 2015 Valkiajärven kalastusoikeuksien vaihtosopimuksen. Sopimuksessa määritellään, että molempien vesialueiden kalastusoikeuden vaihdon myötä Valkiajärven osakaskunnan ja Metsähallituksen myymillä kalastusluvilla on mahdollista kalastaa molempien vesialueilla eli koko järven alueella. Metsähallituksen vesialueella on maihinnousu ja rannalta kalastus kielletty järven länsirannalla sijaitsevan varuskunta-alueen kohdalla. Sopimus on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

Kyläyhdistyksen vene
Kyläläisillä on käytössään Valkiajärvelle kalastusta tai vain soutelua varten oma vene. Vene sijaitsee uimarannan venelaiturissa. Veneen avaimia voi tiedustella Niinisalon kioskilta. Myös Valkiajärven osakaskunnalla on hallussaan veneen avain.

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Kalastamaan ja soutelemaan Valkiajärvelle

  1. Paluuviite: Tietoa Valkiajärven osakaskunnasta ja kalastusluvista | Niinisalon kyläyhdistys ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s