Uuden vuoden perhetapahtuma Niinisalossa

Tervetuloa juhlistamaan jälleen vanhan vuoden päättymistä ja uuden vuoden alkamista Niinisaloon. Alkuillan perhejuhlassa voit ampua ohjeistetusti ja turvallisesti omia rakettejasi tai tuoda raketteja kyläyhdistyksen ammuttavaksi. Tärkeintä on nautiskella yhdessäolosta ja kuulumisten vaihtamisesta uuden vuoden kynnyksellä. 

– Tapahtumassa on ajateltu erityisesti lapsiperheitä, pienimmätkin ehtivät näkemään raketteja jo alkuillasta, kertoo kyläyhdistyksen puheenjohtaja Hanna Kenttä.

Kyläyhdistys tarjoaa glögiä ja piparia, myynnissä on makkaraa. Laavulla on tulet ja pulkkamäessäkin mukavasti lunta, että saa hien pintaan Ryssänmontun rinteitä kivutessa. Kankaanpään kaupunginmuseolla on näyttelyt auki ja sinne on vapaa pääsy.

Tervetuloa kaikki kyläläiset läheltä ja kaukaa, muut kankaanpääläiset, vieraat ja pitkänmatkalaiset. Ihana nähdä teitä kaikkia jälleen!

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Kankaanpään kaupunginmuseo ja Niinisalon kyläyhdistys ry. 

Klikkaa itsesi tapahtumaan myös FB:ssä.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille. Museolla ja sen pihapiirissä uutta vuotta vastaanottamassa oli kurjasta sadesäästä huolimatta noin 130 henkea!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s