Virkisty Niinisalossa!

Niinisalon kylän virkistysmahdollisuudet paranevat tämän vuoden aikana reippaasti. Valkiajärven rantaan rakennetaan onkilaituri ja grillikota, lisäksi korjataan museonmäellä sijaitseva Ryssänmontun laavu. Ison urakan mahdollistaa Leader-rahoitus.
Kyläläisiltä tulleesta aloitteesta ideansa saanut Virkisty Niinisalossa -hanke palvelee kyläläisiä ja matkailijoita, museoasiakkaita ja Niinisalon koululaisia.

– Hanke on hieno mahdollisuus kylän tärkeiden virkistyspaikkojen parantamiseen, iloitsee kyläyhdistyksen puheenjohtaja Hanna Kenttä ja toivoo, että mahdollisimman moni innostuu mukaan hankkeen eri talkoisiin ja tapahtumiin.

Virkisty Niinisalossa -hankkeen työt aloitetaan Ryssänmontun laavun vioittuneiden osien purkutöillä ja mittauksin. Talkoisiin ovat kaikki tervetulleita taidoista riippumatta. Ensimmäiset talkoot järjestetään perjantaina 13.5.2022 kello 18.00. Seuraavat talkoot Ryssänmontulla ovat tiistaina 17.5. kello 18.00. Pysy selvillä hankkeen talkoista ja muista tapahtumista kyläyhdistyksen hankesivustolla.

Hankkeen kaikesta rakentamisesta vastaa kyläyhdistyksessä vuosia monia projekteja vastuullaan kantanut ja rakentamisen ammattilainen Raimo Soininen.

– Pientä puuhastelua ja talkootekemistä riittää kaikille. Vasara, mitta, työkintaat ja huumoria mukaan, niin hyvin pärjätään, kommentoi Soininen vuoden aikana tulevia talkoita.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s