Laavuilta siirtyy keskiviikosta perjantaille

Laavuilta ilahduttaa Niinisalossa perjantaina 18 syyskuuta. Aiemmin ilmoitettu keskiviikko 16.9. osoittautui ennusteiden mukaan niin sateiseksi ja tuliseksi päiväksi, että tapahtuma päätettiin siirtää.

Laavuillan ohjelmassa ovat jaossa jälleen saappaanheiton kiertopalkinnot. Kisaamaan pääsee myös tikanheitossa. Laavulla on tulet ja puhetta riittää kylän ajankohtaisista asioista. Niinisalon Ratsastajat tuovat paikalle hevosia talutusratsastukseen. Myyntikojussa on kahvia ja makkaraa. Ilta huipentuu arpajaisiin.

Kankaanpään kaupunginmuseoon on vapaa pääsy ja näyttelyt ovat avoinna. Vaihtuvien näyttelyiden tilassa on esillä on niinisalolaisestikin kiinnostava ”VIIVA – suunniteltu, modernin arkkitehtuurin Kankaanpää” -näyttely, joka tuo esille kaupungin modernin arkkitehtuurin tarinaa 1930-luvulta tähän päivään. Lue lisää näyttelystä museon verkkosivuilta.

Tervetuloa koko perheen voimin! Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä. Saavuthan kuitenkin paikalle vain terveenä ja muistat turvavälit joka tilanteessa.

Tapahtuman järjestää Niinisalon kyläyhdistys ry, yhteistyössä on mukana Kankaanpään kaupunginmuseo. Tapahtumaa tallennetaan videolle ja valokuvin kaupungin ja kyläyhdistyksen arkistoihin. 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s