Uutta vuotta ja vuosikymmentä juhlistettiin Niinisalossa

Uutta vuotta vastaanotettiin Niinisalossa perinteisesti Kankaanpään kaupunginmuseon ja Niinisalon kyläyhdistyksen yhteisellä tapahtumalla museossa ja sen pihamaalla. Tällä kertaa tapahtuma keräsi ennätykselliset noin 200 henkeä kyläläisiä ja kauempaakin tulijoita.

– Tänä vuonna kyläyhdistys päätti tarjota kävijöille grillimakkaraa ja glögiä, joten ehkä tämäkin osaltaan houkutti jälleen väkeä paikalle, totesi kyläyhdistyksen puheenjohtaja Raimo Soininen. Samalla hän kiitteli jälleen kerran talkoolaisia hyvistä järjestelyistä ja kyläläisiä siitä, että he osallistuvat kylällä järjestettäviin tapahtumiin.

Tapahtumassa sai kukin ampua sille varatulle alueelle ohjatusti omia rakettejaan ja kyläyhdistyksen tapahtumaan varaama suurempi ”ilotulituspatteri” sai yleisöltä raikuvat ablodit. Tästä on jälleen hyvä aloittaa uusi vuosi ja uusi vuosikymmen!

 

 

Katso lisää kuvia ja vidoita kyläyhdistyksen FB-sivuilta.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s