Uuden vuoden perhetapahtuma Niinisalossa

Tervetuloa juhlistamaan jälleen vanhan vuoden päättymistä ja uuden vuoden alkamista Niinisaloon ti 31.12. kello 18–20. Alkuillan perhejuhlassa voit ampua turvallisesti omia rakettejasi ja nautiskella yhdessäolosta.

 

– Tapahtumasta on muodostunut monelle kankaanpääläisperheelle jo perinteinen tapa aloittaa uusi vuosi, kertoo mielissään kyläyhdistyksen puheenjohtaja Raimo Soininen. Monena vuonna osallistujia on tullutkin eri puolilta kaupunkia. Tapahtumaan ei ole keksimällä keksitty puuhaohjelmaa, vaan tarjotaan perheille, aikuisille ja lapsille, mahdollisuus kohdata, luoda uusia tuttavuuksia ja keksiä omia leikkejään. Pihapiiriin on välillä syntynyt monenlaista lumiveistosta ja labyrinttipolkua.

 

Tällä kertaa kyläyhdistys on päättänyt tarjota grillimakkaraa ja lämmikkeeksi glögiä. Laavulla on tulet ja toiveissa on, että Ryssänmontun pulkkamäkeenkin jo uutena vuotena pääsisi. Raketeille on varattu oma alueensa ja paikalliset rakettiasiantuntijat auttavat omien rakettien ampumisessa kyläyhdistyksen rakentamalta lähtöalustalta.

 

Museolla on näyttelyt auki ja sinne on vapaa pääsy. Nyt onkin loistava mahdollisuus päästä katsomaan suosittua Kaupoilla Kankaanpäässä -näyttelyä. Näyttely esittelee Kankaanpään kauppahistoriaa on esillä kyliltä ja 80-luvulta. Näyttely jakautuu kolmeen osaan –  aineistoon Kankaanpään keskustan kauppaliikkeistä vuonna 1985, Kankaanpään kylien kaupoista koko 1900-luvulta ja lisäksi näyttelyssä on mukana muita kauppaan liittyviä teemoja.

 

Tervetuloa kaikki kyläläiset läheltä ja kaukaa, muut kankaanpääläiset, vieraat ja pitkänmatkalaiset. Ihana nähdä teitä kaikkia jälleen!

 

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Kankaanpään kaupunginmuseo ja Niinisalon kyläyhdistys ry.

 

Klikkaa itsesi tapahtumaan myös FB:ssä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s