Kevään merkkejä: vuosikokous ja kylätiedote

Niinisalon kyläyhdistyksen kevääseen kuuluu monen muun yhdistyksen tapaan kevätkokous, missä summaillaan viime vuoden tekemisiä, valitaan kuluvan vuoden toimijoita ja suunnitellaan tulevia toimia. Kyläyhdistyksen vuosikokous pidetään MTK:n mökillä torstaina 14.3.2018 kello 18. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kahvitellaan ja puhutaan tietysti ajankohtaisista asioista. Tällä kertaa kokouksen aluksi on asiaa PoSan tilanteesta ja vanhustenhuollosta. Näistä asioista tulee kyläläisten kanssa puhumaan Keijo Kerola.

Näinä päivinä postilaatikkoihin kolahtaa hallituslaisten jakamana myös kyläyhdistyksen viimeisin kylätiedote. Siinä on asiaa jo mainitusta vuosikokouksesta, Pirhan hiihdosta, auraviittatalkoista ja kyselyä vielä tämän vuoden retkitoiveista. Olethan yhteydessä puheenjohtajaan, jos joku näistä tai muista kylään liittyvistä asioista puhuttavat. Voit tulla kertomaan asioista myös luonnollisesti vuosikokoukseen.

 

Kylatiedote 1 / 2019

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s