Laavuilta to 18.8.2015 kello 18

Niinisalon kyläyhdistys ry järjestää yhteistyössä Kankaanpään kaupunginmuseon kanssa koko kylän yhteisen illanvieton Ryssänmontun laavulla museonmäellä Niinisalossa. Torstaina 18.8.2016 järjestettävä koko perheen tapahtuma alkaa kello 18.

Ohjelmassa kilpailuja, arvontaa, puhetta kylän asioista… Kilpailuissa on jaossa Niinisalon järjestyksessään kolmas Saappaanheiton kiertopalkinto. Myynnissä on mm. kahvia, pullaa, mehua ja makkaraa. Laavulla palaa tulet koko tapahtuman ajan!

Kankaanpään kaupunginmuseoon on tapahtuman ajan vapaa pääsy. Esillä on muun muassa suosittu REIMAA MEININKIÄ – Reima Oy Kankaanpässä 1944–2014 -näyttely. Näyttely esittelee laajasti kuvin, sanoin ja vaattein Reima Oy:n vuosikymmenien pitkää toimintaa lastenvaateteollisuuden uranuurtajana. Näyttelyn tunnelmaan kannattaa virittäytyä katsomalla vuoden 1970 Miss Suomi -ohjelma, jossa kaunottaret ovat pukeutuneeet mm. Reima Oy:n hiihtovaatteisiin.

FB_kansi_laavuilta2016

Lisätietoja
pj Raimo Soininen | 040 588 7648
vpj Pertti Manninen | 040 590 4362

Tapahtuman löydät myös Kyläyhdistyksen Google+-palvelusta ja Facebookista. Klikkaa itsesi osallistumaan!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s