Teatteriretki Nokialle la 6.8.2016 – PERUUNTUU

Tieto 5.8.2016: TEATTERIRETKI PERUUNTUU pääosan esittäjän sairastumisen vuoksi. Ilmoittautuneille on ilmoitettu sähköpostilla ja tekstiviestitse.

 

**********************************************************************************************************************************

 

Niinisalon kyläyhdistyksen kesäteatteriretkellä suunnataan katsomaan Simpauttajaa Nokian kesäteatteriin lauantaina 6.8.2016. Matkaan lähdetään Niinisalon kioskilta kello 13 ja takaisin kotimaisemissa ollaan illansuussa noin kello 19. Nokian kesäteatterissa on katettu katsomo, joten perinteinen suomalainen kesäteatterisää eli vesi- tai räntäsade ei ainakaan katsomossa haittaa esitystä.

Lähtö: Niinisalon kioskilta 6.8. kello 13.
Esitys: kello 15. (Kesto n. 2 h 30 min)
Paluu: Niinisalon kioskille noin kello 19.

Teatterilipun hinta: 20 € / hlö
Teatterilipun hinta kerätään käteisenä menomatkan aikana.
Kyläyhdistys tarjoaa väliaikakahvin ja kuljetuksen (Jaanan taksi).

Sitova ilmoittautuminen to 21.7. mennessä osoitteeseen niinisalon.kylayhdistys@gmail.com. Mukaan mahtuu 36 henkeä ilmoittautumisjärjetyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä tieto, jos on tarve gluteenittomaan väliaikatarjoiluun.

Simpauttaja
Heikki Turusen vuonna 1973 kirjoittama Simpauttaja on saavuttanut suosiota niin kirjana, elokuvana kuin teatterikappaleenakin. Kuvaus pienestä syrjäkylästä Pielisen rannalla on painunut kansakunnan tajuntaan; Simpauttajan rento HOJO HOJO -tervehdys tunnetaan edelleen. Tarinaa voi pitää sekä traagisena komediana että koomisena tragediana. Tarina on täynnä suomalaista mielenmaisemaa rakkauden huumasta, vastuusta ja epäoikeudenmukaisuudesta, tietysti Simpauttajan armottoman tarinaniskennän kautta. Lue lisää Simpauttajan tarinasta ja henkilöhahmoista tästä.

 

 

Linkit:
Nokian kesäteatteri
Jaanan taksi

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s