Talvitapahtuma 20.02.2016

Tervetuloa nauttimaan talvesta, tutustumaan Kankaanpään kaupunginmuseon tarjontaan, ratsastamaan, lauleskelemaan, tapaamaan tuttuja ja luomaan uusia tuttavuuksia koko kylän yhteiseen TALVITAPAHTUMAAN lauantaina 20.02.2016 kello 12–15! Tapahtuma on Kankaanpään kaupunginmuseossa ja Ryssänmontun laavulla museon pihamaalla.

 

FB_kansi_talvitapahtuma16

 

Kankaanpään kaupunginmuseon näyttelyt ovat avoinna ja niihin on vapaa pääsy. Ohjelmassa on suomen kielen opetuksen esittelyä ja myös yhteislaulua museon alakerrassa kello 13 alkaen. Museon pihamaalla voi kokeilla rohkeuttaan talutusratsastuksella kello 12–14 ja pulkkamäen vauhdeissa vaikka koko päivän. Ryssänmontun laavulla pidetään tulia ja tikkupullan paistoon ovat kaikki tervetulleita. Myynnissä on makkaraa, kuumaa mehua, kahvia ja pullaa.

Talvitapahtuman järjestävät yhteistyössä Kankaanpään kaupunginmuseo, Niinisalon ratsastajat ja Niinisalon kyläyhdistys.

Tapahtumasta löydät lisätietoa myös Niinisalon kyläyhdistyksen Facebook-sivuilta.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s