Laavuilta to 13.8.2015 kello 18

Niinisalon kyläyhdistys ry järjestää yhteistyössä Kankaanpään kaupunginmuseon kanssa koko kylän yhteisen illanvieton Ryssänmontun laavulla museonmäellä Niinisalossa. Torstaina 13.8.2014 järjestettävä koko perheen tapahtuma alkaa kello 18.

FB_kansi_laavuilta2015

Ohjelmassa kilpailuja, arvontaa, puhetta kylän asioista, yhteislaulua… Kankaanpään kaupunginmuseo on avoinna ja sinne on kaikilla vapaa pääsy! Kilpailuissa on jaossa Niinisalon järjestyksessään toinen Saappaanheiton kiertopalkinto. Tarjolla on myös muita pihapelejä. Myynnissä on kahvia, pullaa, mehua, limpparia ja makkaraa paistettavaksi laavun nuotiolla!

Tule koko perheen kanssa!

Lisätietoja
pj Hannu Vienola | 040 596 8942
vpj Raimo Soininen | 040 588 7648

Tapahtuman löydät myös Kyläyhdistyksen Google+-palvelusta ja Facebookista. Klikkaa itsesi osallistumaan!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s