Valkiajärven uimarannan siivoustalkoot ja kesän siivousvuorot

Valkiajärven yleinen uimaranta on valmis vastaanottamaan jo nyt innokkaimmat uimarit. Uimaranta raivattiin Niinisalon kyläyhdistyksen järjestämillä talkoilla keskiviikkona 18.05.2015. Ranta-alueen raivauksen lisäksi veteen laskettiin lasten liukumäki ja otettiin juhlallisin menoin käyttöön kyläyhdistyksen vene. Vajaan kymmenen hengen talkooporukka intoutui suunnittelemaan oksien kantamisen lomassa jopa juhannusjuhlien uutta tulemista hienolla ranta-alueella.

Niinisalon kyläyhdistyksellä on Kankaanpään kaupungin kanssa toistaiseksi pysyvä sopimus uimarannan siivouksesta kesäisin. Sopimukseen kuuluu alueen siivous ja tarkastuskäynnit sekä vioista ja ilkivallasta ilmoittaminen. Viikkovuorot jaetaan vapaa-ehtoisille kyläläisille. Valvojaksi voi ilmoittautua kyläyhdistyksen puheenjohtajalle, tai Niinisalon kioskilla olevaan listaan. Ilmoittautumisen yhteydessä saa tarkemmat toimintaohjeet.

Valkiajärven uimarannan siivoustalkoot järjestettiin 20.05.2015.  Samalla laskettiin veteen ja koekäytettiin lasten liukumäki. Kuva: Kirsi Jaakkola

Valkiajärven uimarannan siivoustalkoot järjestettiin 20.05.2015. Samalla laskettiin veteen ja koekäytettiin lasten liukumäki. Kuva: Kirsi Jaakkola

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s