Vapputapahtuma Niinisalon kioskilla toi kyläläiset yhteen

Sateisesta säästä huolimatta noin 250 henkeä saapui juhlistamaan kevään alkua Niinisalon kioskin vapputapahtumaan 1.5.2018. Tapahtuman leppoisassa tunnelmassa kuunneltiin viulunsoittoa, nautiskeltiin kioskin tarjoamasta kahvista ja uunistuoreesta munkista. Ohjelmassa oli lisäksi Niinisalon Erämiesten luontopolku ja tietokilpailu, Niinisalon Ratsastajien hevosajelua, Porin prikaatin sotakoiraesittely, uuden jäätelökioskin avajaiset, kasvomaalausta, Niinisalon kyläyhdistyksen arpajaiset ja makkaranmyynti.

– Hienoa, että kyläläiset osallistuivat tapahtumaan näin runsaslukuisesti, iloitsee kyläyhdistyksen puheenjohtaja Raimo Soininen ja kiittää samalla Niinisalon kioskia hienosta yhteistyöstä. Kyläyhdistyksen seuraavat ponnistukset ovat auraviittojen poisottaminen viimeisiltä tieosuuksilta, uimarannan siivous ja liukumäen veteenlaitto, kertoo Soininen tulevista talkoista ja toivoo kyläläisten osallistuvan myös jatkossa talkoisiin ja tapahtumiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s