Pirkan hiihdossa lämmitti talkooväen hyväntuulisuus

Niinisalon kyläyhdistys osallistui Pirkan hiihdon huoltotalkoisiin ylläpitämällä Kuninkaanlähteen huoltopistettä. Pakkasta oli reilusti yli -20 astetta, mutta talkoolaisten intoa tai hymyä ei pakkanen hyydyttänyt.

– Niinisalon kyläyhdistys haluaa kiittää kaikkia talkoolaisia hienosta asenteesta, kertoo huoltopisteen onnistuneeseen toimintaan tyytyväinen kyläyhdistyksen puheenjohtaja Raimo Soininen. Valmistavia töitä tehtiin hyvissä ajoin jo viikolla, tapahtumaa edeltävänä päivänä ja kisa-aamuna osa aloitti urakkansa jo neljän jälkeen aamulla.

Kuninkaanlähteen kohdalla hiihtäjien urakka oli vasta alussa. Pakkasen kirjomia partoja ja silmäripsiä yritettiin sulattaa talkoolaisten voimin toivottelemalla ahkerasti hyviä matkatoivotuksia ja tarjoilemalla lämmintä urheilujuomaa, mehua ja vettä. Lähdöt tapahtuivat varuskunnasta kello 7 ja 11. Ensimmäisessä lähdössä hiihdettiin perinteisellä ja toisessa vapaalla tyylillä.

 

Katso lisää kuvia kyläyhdistyksen Facebook-sivuilta. Et tarvitse omaa Facebook-tiliä päästäksesi katsomaan kuvia.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s