Hyvää joulua ja uutta vuotta!

Niinisalon kyläyhdistys toivottaa kaikille kyläläisille lempeää ja rauhallista joulunaikaa ja tarmoa tulevan vuoden haasteisiin. Kyläyhdistyksen ensi vuoden toiminta on vielä suunnitteluasteella ja myös sinä kyläläisenä voit vaikuttaa, mitä kylällä tapahtuu. Lähetä viestiä, laita palautetta ja osallistu tapahtumiin; tehdään yhdessä Niinisalosta ensi vuonnakin paras paikka asua ja elää!

 

Tänä vuonnakin tapahtuu vielä. Tule mukaan!
Sunnuntaina 31.12. kello 18–20 Uuuden vuoden tapahtuma Kankaanpään kaupunginmuseolla ja sen pihamaalla. Tule ampumaan turvallisesti omia rakettejasi, nauttimaan museon näyttelyistä ja yhdessäolosta. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kankaanpään kaupunginmuseo ja Niinisalon kyläyhdistys.

Tässä muutamia kuvia uuden vuoden aaton tapahtumasta. Väkeä oli paikalla lähes 200 henkeä! Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s