Seppeletalkoot sankarivainajille

Niinisalon kyläyhdistys on mukana seppeletalkoissa, missä toteutetaan seppeleitä Kankaanpään sankarihaudoille. Kyläyhdistys on mm. toimittanut havuja yhteistalkoiden seppelemateriaaliksi. Kankaanpäässä on 169 sankarihautaa ja jokaiselle niistä toteutetaan talkoo- ja lahjoitusvoimin havuseppele. Seppeleiden laskun suorittaa 6.12. Partiolaiset, Kankaanpään Korpiveikot.

Jokainen sankarivainaja on ansainnut havuseppeleen laskettavaksi haudallleen juhlistaesamme 100-vuotiasta itsenäistä Suomea. Suomessa on 95 000 sankarihautaa. Talkoot ovat alkujaan hämeenlinnalaisen Esa Jaatisen alulle laittama ajatus, josta ympäri Suomen järjestöt ja yritykset ovat ottaneet kopin.

Vielä ehtii mukaan
Talkoot on jo aloitettu mutta vielä riittää tekemistä! Voit myös järjestää itse porukalla talkoot sopivissa tiloissa tai tehdä kotona. Seuraavat yleiset talkoot järjestetään 3.12.2017 kello 15–18 Kukka Anttilan tiloissa Keskuskatu 53:ssa.  Yhteistalkoot järjestettiin ensimäisen kerran 14.11., 15.11. ja 27.11. Kukka Anttilassa ja mukana oli reilusti väkeä. Lisätietoja antaa Kankaanpään kukka- ja hautaustoimisto Anttilan Heini Mäkinen (02) 572 1070 tai 046 630 0448 tai anttilankukka(at)gmail.com.

Niinisalossa yhteiset seppeletalkoot järjestetään keskiviikkona 29.11.2017 kello 17. Ilmoittautumiset talkoisiin kyläyhdistyksen puheenjohtajalle (040 588 7648).

Mukana Kankaanpään talkoissa ovat Niinisalon kyläyhdistys, Niinisalon sotilaskotiyhdistys, Kankaanpään Kokoomus, Lc Kankaanpää Ladyt, Kankaanpään partiolaiset Korpiveikot, Kankaanpään kukka- ja hautaustoimisto Anttila oy.

 

*************   ****************   ****************’

 

 

 

 

 

 

Niinisalon kyläyhdistys kiittää kaikkia talkoolaisia
Keskiviikkona 29.11.2017 toteutettiin yhdessä 30 seppelettä ja ne toimitetaan Kankaanpään kukka- ja hautaustoimisto Anttilaan edelleen sankarihaudoille laskettaviksi. 

– Olen todella iloinen kyläläisten innostuneesta osallistumisesta talkoisiin, kertoo puheenjohtaja Raimo Soininen kiitollisena. Kankaanpään osalta kaikkien 169 sankarihaudan osalta tavoite on nyt jo ylitetty. Ylimääräiset seppeleet lahjoitetaan lähikuntiin.

Kuvassa on Kankaanpään Seudussa 30.11.2017 julkaistu artikkeli Kankaanpään talkooinnostuksesta. (Pekka Söderlund / Viimeinen tervehdys aseveljille)

 

 

 

 

.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s