Talkoita, ensiapukurssi, tapahtumia – Niinisalossa tapahtuu!

Niinisalon kyläläisille on tarjolla tänä syksynä paljon yhdessä tekemistä, oppimista ja muiden kyläläisten tapaamismahdollisuuksia. Jo perinteinen Laavuilta kerää kyläläiset nuotion ääreen jutustelemaan ja kisailemaan kiertopalkintopokaalista, talkoilla turvataan tapahtumien jouheva sujuminen ja kanssakulkijoiden turvallisuus. Talkoilla siivotaan myös kaikkien käytössä olevaa Valkiajärven uimarantaa. Kyläyhdistys saa talkooavusta korvauksena rahaa tai muita hyödykkeitä, jotka taas käytetään suoraan kyläläisten iloksi ja hyödyksi kyläyhdistyksen toiminnan kautta. Ensiapukurssilla puolestaan kerätään kaikkia hyödyttäviä taitoja. Tervetuloa mukaan Niinisalon kyläyhdistyksen järjestämään toimintaan!

Talkoolaisia tarvitaan:
Vauhdin festivaali 12.8. / Liikenteenohjausta Kankaanpään keskustassa, n. 4 tuntia, ruokailu
Scoda-pyöräkilpaillu 10.9. / Liikenteenohjausta Niinisalossa, muutama tunti, koulutus 28.8. kello 18.
Kankaanpään maraton 21.10. / Liikenteenohjausta Niinisalossa, useita tunteja, kahvitus
Auraviittatalkoot / Auraviittojen pystytystä kolmen hengen ryhmissä lokakuussa eri tieosuuksilla.

Ilmoittautuminen kaikkiin liikenteenohjaustalkoisiin 5.8. mennessä: Raimo Soininen | rapa_soininen@luukku.com | 040 588 7648
Ilmoittautuminen auraviittatalkoisiin: Hannu Vienola | hannu.vienola@gmail.com | 040 596 8942

Valkiajärven uimarannan talkoot
Niinisalon kyläyhdistyksellä on Kankaanpään kaupungin kanssa toistaiseksi pysyvä sopimus Valkiajärven uimarannan siivouksesta kesäisin. Sopimukseen kuuluu alueen siivous ja tarkastuskäynnit sekä vioista ja ilkivallasta ilmoittaminen. Viikkovuorot jaetaan vapaa-ehtoisille kyläläisille. Valvojaksi voi ilmoittautua Niinisalon kioskilla olevaan listaan. Lista löytyy kioskin tuulikaapista. Listan yhteydessä on tarkemmat ohjeet siitä, mitä valvontaan kuuluu ja minne ilmoitetaan havaituista vioista tai ilkivallasta. Vapaa on tällä hetkellä vain yksi valvontaviikko (34).

Ensiapukurssi
Ensi syksynä järjestetään kyläläisille tarkoitettu ensiapukurssi. EA1-tason kurssi pidetään kolmena iltana 31.10., 7.11. ja 14.11. Sataedun tiloissa Kankaanpäässä. Kurssilla on vielä 5 vapaata paikkaa. Kurssin tarjoaa Niinisalon kyläyhdistys, omavastuuhinta osallistujille on 20 €. Lue aiheeesta tarkemmin aiemmasta tämän sivuston artikkelista.

Laavuilta Ryssänmontun laavulla ja kaupunginmuseolla
Kankaanpään kaupunginmuseon ja kyläyhdistyksen Laavuilta järjestetään tänä vuonna torstaina 31.8. kello 18. Ohjelmassa arvontaa ja pihapelejä. Tule heittämään itsellesi kiertopalkinto saappaanheitossa! Myynnissä mm. makkaraa ja kahvia. Museolla Koti kaukana kotoa -näyttely ja non-stop-opastuksia! Tule mukaan viettämään aikaa ja tapaamaan muita kyläläisiä.

 

Voit ilmoittautua talkoisiin ja ensiapukurssille myös oheisella lomakkeella:

 

Elokuun alkupäivinä postilaatikkoihinne jaetaan julkinen kylätiedote. Jos talkoilla jaettava tiedote jostain syystä jää tulematta, niin sen voi lukea tästä alta.

kylatiedote_3_2017

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s