Teatteriretki Nokialle sunnuntaina 9.7.2017

Niinisalon kyläyhdistyksen kesäteatteriretkellä suunnataan katsomaan Kulkurin valssia Nokian kesäteatteriin sunnuntaina 9.7.2017. Matkaan lähdetään Niinisalon kioskilta kello 13 ja takaisin kotimaisemissa ollaan illansuussa noin kello 19. Nokian kesäteatterissa on katettu katsomo, joten perinteinen suomalainen kesäteatterisää eli vesi- tai räntäsade ei ainakaan katsomossa haittaa esitystä.

Lähtö: Niinisalon kioskilta 9.7. kello 13.
Esitys: kello 15. (Kesto n. 2 h 30 min)
Paluu: Niinisalon kioskille noin kello 19.

Teatterilipun hinta: 20 € / hlö
Teatterilipun hinta kerätään käteisenä menomatkan aikana.
Kyläyhdistys tarjoaa väliaikakahvin ja kuljetuksen (Jaanan taksi).

Sitova ilmoittautuminen su 18.6. mennessä osoitteeseen niinisalon.kylayhdistys@gmail.com. Mukaan mahtuu 38 henkeä ilmoittautumisjärjetyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä tieto, jos on tarve gluteenittomaan väliaikatarjoiluun tai jos toiveena on nousta kyytiin muualta kuin Niinisalon kioskilta.

 

Kulkurin valssi
Teatteriohjaaja, kirjailija Joel Elstelä kirjoitti vuonna 2013 Mika Waltarin aiheen ohjalta näytelmän Kulkurin valssi. Tarina sijoittuu 1880-luvulle Tsaarin vallan aikaan. Suomalainen paroni pakenee Venäjältä kotimaahansa Suomeen kaksintaistelun jälkeen. Hän naamioituu kulkuriksi välttääkseen kiinnijoutumisen. Arnold majailee sirkuslaisten ja romanien seurassa ja laulaa siinä ohessa mm. Kulkurin valssin. Lopulta hän päätyy hämäläiseen kartanoon ja tapaa kartanon tyttären Helenan. Kuuluisan Kulkurin valssi -elokuvan ohjasi Toivo Särkkä vuonna 1941. Aikanaan katsotuimman elokuvan päätähdet Tauno Palo ja Ansa Ikonen tarinan rakastavaisina jäivät suomalaisten mieliin pysyvästi. Lue lisää Kulkurin valssin tarinasta ja henkilöhahmoista tästä.

 

Linkit:
Nokian kesäteatteri
Jaanan taksi

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s