Kylänraitti kesäkuntoon siivoustalkoilla

Lumet ovat jo lähes sulaneet Niinisalon kylästä ja on jälleen aika kohdistaa katsetta lumen alta paljastuneeseen maahan. Valitettavasti piittaamattomuus luonnosta ja yhteisestä ympäristöstä on vallalla ja tänäkin vuonna tarvitaan yhteisiä ponnistuksia, että saamme ainakin kylänraitin ja uimarannan jälleen kesäkuntoon.

Koko kylän yhteiset siivoustalkoot pidetään tänä vuonna keskiviikkona 26.04.2017. Lähtökahvit, reitit ja varusteiden jako Niinisalon kioskilla kello 17. Tervetuloa mukaan mukavaan yhdessäoloon ja kuntoiluun puhtaanapidon merkeissä vaikka koko perheen voimin!

Lisätietoja tarvittaessa:
puheenjohtaja Raimo Soininen
040 588 7648 | RAPA_SOININEN@luukku.com

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s