Teatteriretki Tamperelle 10.4.2015

Niinisalon Kyläyhdistys järjestää kaikille kyläläisille avoimen teatteriretken Tampereen Työväen Teatteriin perjantaina 10.4.2015. Menemme katsomaan isolle näyttämölle kevään ennakkonäytöksissä loistovastaanoton saanutta komediaa Vielä ehtii. Kyläyhdistys maksaa puolet lipun hinnasta (normaalilippu 36 €) ja tarjoaa kuljetuksen. Matkaan lähdetään Niinisalon Kioskilta Jaanan taksilla noin kello 17.00. Esitys loppuu noin kello 21.30 ja sen jälkeen on tarkoitus poiketa Tampereella vielä omakustanteisella suolapalalla.

Ilmoittaudu heti mukaan!
Mukaan pääsee 19 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu siis heti tai viimeistään 19.3.2015 mennessä Pertti Manniselle numeroon 040 590 4362 tai sähköpostitse pertti.manninen(at)dnainternet.net.

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s